Skal bygge ut to hoteller og satser stort på reiselivet på Senja

Bak storsatsinga på Finnsnes og Senja står lokale og regionale krefter — og superkjendiser.

HOTELL: Slik ser man for seg at hotellet og kulturhuset, samt logistikkpunktet foran skal bli seende ut.  Foto: Illustrasjon: Senjen Holding AS

nyheter

De store planene, som blant annet rommer utbygging av hotell på Husøy og hotell- og kulturhus på Finnsnes, ble lansert under en pressekonferanse på Finnsnes torsdag. Der ble det også redegjort for grupperinga, som har gått sammen for å danne Senjen Holding AS — et nyetablert selskap som skal stå for storsatsinga.

– Det føles veldig godt å komme ut i åpent lende med disse planene. Vi har jobbet med dette en god stund, og sett at det er dette eierskapet og selskapet som har evne til å realisere planene, sier Ole-Martin Lund-Andreassen, påtroppende styreleder i Senjen Holding AS.