Varaordfører-kabalen i Senja kommune:

Sannsynligvis ikke klar før i februar

Geir-Inge Sivertsens erstatter som varaordfører er sannsynligvis ikke på plass med det første.

ERSTATTER: Senja-ordfører Tom-Rune Eliseussen (i midten) vil få en ny varaordfører ved sin side når Geir-Inge Sivertsen går inn i jobben som statssekretær i Nærings -og fiskeridepartementet. Til venstre ser vi Hogne Eidissen, som er rådmann i den nye kommunen.  Foto: Maria Holm Simonsen

nyheter

Onsdag i forrige uke ble det kjent at Geir-Inge Sivertsen (H) blir statssekretær i Nærings- og fiskeridepartementet. Sivertsen er i dag ordfører i Lenvik kommune og nylig valgt til varaordfører nye Senja kommune.

Han vil sitte som Lenvik-ordfører ut året, men kommer etter hvert til å søke om permisjon fra stillingen som varaordfører, som skal være en 50 prosents stilling. Dermed må Senja kommune finne en erstatter til Sivertsen.