Hege Beate Rollmoen Myrseth (Ap) valgt til ordfører i Lavangen:

– Vil gjøre ting på min egen måte

Hege Beate Rollmoen Myrseth (Ap) ble torsdag valgt til ordfører i Lavangen, og er, med støtte fra Høyre, den første kvinne i stolen. – Jeg vil gjøre det på min egen måte, sier hun i sin tale til politikerne. Nær syv av ti politikere skiftes ut.

MANGE NYE FJES: Det nye kommunestyre i Lavangen 2019 til 2023 med hele ti nye faste medlemmer. Åtte valgte å forlate politikken. Foran: Ordfører Hege Beate Rollmoen Myrseth, f.v. Arla Vilhelmsson, Viktor Andberg, varaordfører Svein Sæther, Atle Lien, Klaus Larsen, May Kristin Svendsen vara for Ole Johnny Sjøgren, Tanja Marita Skavholm, Thomas Røkenes, Cathrine Moen Jørgensen, Tove Nordheim, Johan Anders Eira, Eva Christensen, Milena Szydelcko, Bernhardt Halvorsen. 

nyheter

På ordføreren sitt kontor henger bilder av alvorlige menn i glass og ramme på veggen. Etter torsdagens konstituering av det nye kommunestyret kommer det snart et bilde av avgåtte ordfører Bernhardt Halvorsen (Sp), etter at Hege Beate Rollmoen Myrseth ble valgt til ny ordfører.

Min vei

– Takk for tillitten som er vist meg fra partiet og velgere. Det er med ydmykhet og respekt jeg går til jobben. Det skal være god takhøyde i kommunestyret og vi skal ha respekt for andre sine meninger og ta i mot nye medlemmer på en god måte, sier den ferske ordføreren fra talerstolen i kommunestyret.