Eskil (18) var klar for å få bilen sin på veien — nå må drømmen vente på grunn av hærverk

I løpet av forrige uke har uvedkommende tatt seg inn i garasjen hjemme hos Eskil Kling (18) i Solli på Senja og gjort omfattende hærverk på bilen hans.

HÆRVERK: Bilen til Eskil Kling i Solli på Senja ble utsatt for hærverk i løpet av forrige uke.  Foto: Privat

KUTTET: Flere slanger i motorrommet var kuttet av.  Foto: Privat

nyheter

Det var med stor fortvilelse at 18-åringen kom inn i garasjen og oppdaget at en mengde kabler var blitt kuttet av inne i motorrommet på bilen.

Blant annet var slangen til oljekjøler, radiatorslange og vitale deler til bremsesystemet kuttet. Sistnevnte kunne fått fatale konsekvenser dersom det ikke hadde blitt oppdaget. Det var i vår at Eskil Kling kjøpte seg en BMW E46 for egne penger.

Ifølge 18-åringens mor, Isabell Kling, ligger det hundrevis av arbeidstimer bak for å få bilen klar til registrering og hun sier at sønnen selv synes dette er kjipt og slemt gjort.

– Vi som foreldre synes det er trasig at noen kan få seg til å gjøre noe slik. Handlingen er gjort med overlegg, og det er gjort for å ødelegge for Eskil, skriver Isabell Kling i en epost til Folkebladet.

– Vi håper at den eller de som har gjort dette blir avslørt. Noen vet noe om det som har skjedd, fortsetter Kling.

Hun opplyser videre at politiet har vært hjemme hos dem og gjort undersøkelser.

– Saken er anmeldt så nå skal politiet få gjøre jobben sin. Så får vi se etterhvert hva som skjer med bilen, avslutter Kling.