Vurderer å droppe konsertene under festivalhelgen

Finnsnes i Fest (FIF) taper på å ha helgekonserter. Styreleder Morten Karolius i Finnsnes Forum sier de må vurdere å droppe konsertene i fremtiden.

ENDRING: Styreleder i Finnsnes Forum, Morten Karolius, varsler endringer både for FIF og Finnsnes Forum fremover. Han gir også skryt til de frivillige, kommunen og næringslivet som stiller opp for festivalen.  

nyheter

Tallene etter årets Finnsnes i Fest er klare. Festivalen gikk med 120.000 kroner i overskudd, men dersom konsertene fredag og lørdag ikke hadde blitt gjennomført, kunne de sittet igjen med rundt 200.000 kroner mer. Det forteller styrelederen til Folkebladet.

– Det kommer til å bli gjort dramatiske endringer i tiden fremover. Vi bør vurdere om konsertene fredag og lørdag skal gjennomføres fremover. Det er ikke bare på grunn av økonomien, men også arbeidsbelastningen. Det er et betydelig større antall dugnadstimer som legges inn i festivalhelga. Endringene gjelder ikke bare FIF, men også driften av Finnsnes Forum, sier Morten Karolius til Folkebladet.