Nyhetsdøgnet lørdag 17. august

En kort oppsummering av nyhetsdøgnet regionalt, nasjonalt og internasjonalt.
nyheter

Midt-Troms

11:56: Flere steder i indre Troms har lynnedslagene fredag kveld gitt strøm- og vannproblemer. Troms Kraft melder på sine nettsider at lynaktiviteten i området har medført strømstans i Kirkesdalen, Nymo, Bakkehaug Nerdgård. I tillegg er det driftsforstyrrelser i Øverbygd. Omlag 50 kunder er berørt i dette området.

03:08, Finnsnes: Melding om slagsmål på en privatadresse. En av personene hadde også utøvd skadeverk. Vedkommende er innbrakt til politiets arrest grunnet beruselse. Sak opprettes.

02:45, Harstad: Politiet har innbrakt en beruset mann i midten av 20-årene. Vedkommende ble bortvist av politipatruljen kl. 00:43 fra et arrangement i sentrum. Kl. 01:07 dukket vedkommende opp igjen. Sak opprettes.

01:47, Harstad: KV Heimdal har kontrollert nok en båtfører. Vedkommende, en mann i slutten av 30-årene mistenkes for promillekjøring. Sak opprettes.

23:26, Harstad: KV Heimdal har kontrollert en båtfører. Mistanke om promillekjøring. Vedkommende, en mann i begynnelsen av 30-årene, blåste over lovlig verdi. Sak opprettes.

Nord-Norge

03:21, Hammerfest: Mann i begynnelsen av 20-årene bortvist fra sentrum i Hammerfest pga beruselse og småamper.

03.19, Alta: Mann i 50-årene innbragt til arresten i Alta da han var beruset og hissig.

Landet

08:58, Arendal: En mann i 20-årene, som ble meldt savnet natt til lørdag etter å ha fisket etter krabbe på Tromøy i Arendal, er funnet i god behold.

Mannen ble meldt savnet av sine kamerater ved 2.30-tiden natt til lørdag. Like før klokken 9 lørdag morgen melder politiet på  Twitter at han er funnet på land i god behold.

06:36, Kristiansand: En mann i 20-årene er fraktet til sykehuset etter en voldshendelse i Kristiansand. Skadeomfanget er ukjent, og saken beskrives av politiet som alvorlig.

– Det er en såpass alvorlig sak at kriminalteknikere er sendt til stedet, sier operasjonsleder Knut Odde i Agder politidistrikt til NTB.

Verden

08:51, Odessa, Ukraina: En brann i et hotell i havnebyen Odessa i Ukraina har kostet åtte mennesker livet.

I tillegg opplyser redningsetatene at ti mennesker er skadd, ifølge nyhetsbyrået Reuters.

Brannen brøt ut rett etter midnatt natt til lørdag. Årsaken til brannen på hotellet Tokyo Star, som har 273 rom, er ikke kjent.