Trekker seg ut av Høyre

– Ikke mitt parti lenger

Britt Andreassen og Edgar Andersen, to av Målselv Høyres mest markante politikere, trekker seg ut av partiet. Begge sitter som kommunestyrerepresentanter. Interne og sentrale uenigheter er årsaken til bruddet.

Uutbryterne: Målselv Høyre har mistet to av sine mest markante politikere. Både Edgar Andersen og Britt Andreassen trekker seg fra Høyre på grunn av politiske veivalg, både lokalt og sentralt. Begg trakk seg som henholdsvis leder og nestleder for Målselv Høyre i mars. Andreassen er inne i sin sjette valgperioder som kommunestyrerepresentant, mens Andersen har væt i Målselv-politikken siden 2003.   Foto: Jan-Erik Bergstad

nyheter

– Høyre er ikke mitt parti lenger. Partiet er ikke til å kjenne igjen, sier Andreassen, som er inne i sin sjette periode i kommunestyret.

– Dråpen var oppslaget i Nye Troms sist fredag der stortingsrepresentant Kent Gudmundsen sto fram og sa at regjeringen satser stort på Forsvaret i indre Troms, sier Edgar Andersen, som for noen år siden meldte seg ut av Frp og inn i Høyre.