– Synd hvis kun politikerne skal bestemme

Grendeutvalget Trollvik/Leiknes ber folk engasjere seg for området de bor i, og inviterer til folkemøte om kommuneplanen.

MØTE: Tommy Sarnes, leder i Trollvik/Leiknes grendeutvalg, håper folk langs denne strekningen blir med å si i fra hvordan de ønsker kommunen skal regulere områdene i fremtiden. Grendeutvalget har derfor invitert kommune og innbyggere til folkemøte.  Foto: Carina Hansen

nyheter

Leder av grendeutvalget, Tommy Sarnes, sier til Folkebladet at han mener alle bør kunne få si sin mening om hva som skal skje utenfor døra til de enkelte. Men for at det skal skje, må du engasjere deg.

– Det er viktig at innbyggere bryr seg om planene til kommunen for området man bor i. Det er synd hvis det kun er politikerne som skal få bestemme, sier Sarnes.