«Stjerneboligen» blir tilrettelagt med helt ny teknologi og får en fantastisk utsikt ut over Gisundet

Et flunkende nytt bygg til 40 millioner kroner er i ferd med å reise seg på Silsand. «Stjerneboligen» vil få fantastisk utsikt, store leiligheter, og det nyeste innen velferdsteknologi som vil gi beboerne en bedre og tryggere hverdag.

TAR FORM: Stjerneboligen er i full bygging og skal stå ferdig i slutten av november i år. Fra venstre: fagleder May Karin Benjaminsen, kommunalsjef Bente Johnsen Karlsen og virksomhetsleder Ruben Holmen.  Foto: Susanne Noreng

nyheter

– For brukerne vil dette bli en stor heving av standard med nytt bygg, ny teknologi, fantastisk utsikt og å bo med nærhet til butikk og turområde, sier kommunalsjef Bente Johnsen Karlsen i Lenvik kommune.

Allerede for 7-8 år siden kom tankene om å bygge en tilrettelagt, moderne boenhet for personer med særlig behov innenfor tjenesten for utviklingshemmede i Lenvik. Siden da har det vært en lang prosess før spadene endelig kunne settes i jorda i januar i år. Byggets planløsninger har vært utarbeidet i samarbeid med Husbanken i Bodø, som gir et tilskudd på 11,6 millioner kroner.