Legges straks ut for salg: – Gleder oss til å komme i gang

Etter mange års feide mellom selskapene bak prosjektet Himalaya, blir nå prosjektet endelig realisert under nytt navn og med nye tegninger.

SENTRUM: Sjøgata Panorama er planlagt på tomten Fredly 4, midt i sentrum av Finnsnes. Kostnaden for prosjektet er over 100 millioner kroner og det er Advokathuset Nord som er megler for salget. På bildet ser vi Nordborg videregående skole til høyre for leilighetsbygget. 

nyheter

Sjøgata Panorama er navnet på leilighetsblokkene som skal settes opp på eiendommen Fredly 4.

Opprinnelig var planene for eiendommen et større prosjekt med 42 boenheter, noe som nå er halvert til 22 enheter. Bakgrunnen for feiden består både av klager fra naboer, og en uenighet mellom de tre selskapene som gikk inn for prosjektet tilbake i 2015.