Algeoppblomstring i havet:

–Betydelige mengder fisk har dødd

Salaks AS har også blitt rammet av den alvorlige algeoppblomstringen. – Det er snakk om betydelige mengder død fisk, sier driftssjef Terje Bertheussen.

BETYDELIGE MENGDER: – Det er litt tidlig å si hvor mye vi fisk som har dødd, men det er snakk om betydelige mengder, sier driftssjef Terje Bertheussen i Salaks AS.  Foto: Illustrasjonsfoto: CHRISTER REMEN

nyheter

Oppdretterne i Nordre Nordland og Sør-Troms frykter fortsatt at anleggene skal bli rammet av store mengder alger.

Store tap i enkeltmerder

– Det er litt tidlig å si hvor mye vi fisk som har dødd, men det er snakk om betydelige mengder, det blir noen titalls prosent for å si det sånn. Vi har hatt enkeltmerder vi kanskje er oppe i 50 prosent tap, sier driftssjef Terje Bertheussen i Salaks AS.