– Tåler litt halleluja-stemning med de hårete ambisjonene vi har

Lenvik-ordføreren mener at sjømataktørene på Senja har gode grunner til å strekke hendene i været.

HENDENE I VÆRET: Et øyeblikk kunne arrangementet i Kulturhuset se ut som noe helt annet enn en sjømatkonferanse. Det sørget konferansier Inger-Gunn Sande fra Nordnorsk kommunikasjon for da hun fikk alle i salen til å reise seg og strekke hendene i været. – Vi må opp på tå, og ikke havne på hælen, skal vi nå nye høyder, sa hun.  Foto: Maria Holm Simonsen

nyheter

«Mot nye høyder for sjømatnæringen» var tittelen på den storstilte sjømatkonferansen som gikk av stabelen i Kulturhuset på Finnsnes onsdag. Aktører fra blant annet fiskeri, havbruk, leverandørindustrien, akademia, politikken og interesseorganisajoner var på plass i salen for å få med seg innledninger og debatt om en rekke fiskeri- og havbruksrelaterte temaer.

Da Folkebladet tok en prat med lenvikordfører Geir-Inge Sivertsen noen timer inn i arrangementet, var han svært fornøyd.