Kommunen preget etter dødsforliset utenfor Senja:

– Vi kjenner på det

Rådmann i Torsken kommune Lena Hansson fikk den tunge oppgaven med å overbringe dødsbudskapet til det resternde reisefølget, etter at en båt med to russere forliste utenfor Senja tirsdag kveld.

Rådmann Lena Hansson i Torsken kommune  Foto: Vidar Bjørkli

nyheter

Hun forteller at det var en tung oppgave hun ble forespeilet etter det ble klart at to turistfiskere fra Russland ble bekreftet omkommet etter forliset utenfor Senja, tirsdag kveld. Dette etter flere redningshelikoptre, båter og mannskap ble satt inn i letingen etter de ble meldt savnet tidligere på kvelden.


To personer funnet døde i sjøen etter redningsaksjon utenfor Senja

Etter en storstilt redningsaksjon ble to russiske fisketurister funnet omkommet i sjøen.

 

– Jeg ble oppringt av politiet og forespeilt samtalen med de to kompisene som satt igjen på land etter at de to i deres reisefølge ble bekreftet omkommet på kvelden. De tok det selvfølgelig tungt, men med fatning, forteller Hansson til Folkebaldet.