Senja-fiskere i ny TV-serie: – Vi er åpenhjertig og ærlig

Jørgen Tøllefsen og besetningen på snurrevadbåten M/S «Skreigrunn» blir til våren å se i TV2s dokuseriesatsing «Sølvrushet».

TV: Denne våren blir Jørgen Tøllefsen (til høyre) å se på TV-skjermen. Her sammen med reder, far og båteier Geir Helge Tøllefsen og statsminister Erna Solberg som var «gudmor» når M/S «Skreigrunn» ble tatt i bruk i august 2018. Foto: Maria Holm Simonsen 

nyheter

Serien, som er en dokumentarserie, har premiere 22. mai. Tøllefsen har tro på at de er med tidlig i serien.

– Opptakene til serien gjorde vi i fjor høst. Det er en serie på 12-13 episoder som tar for seg fiskeri og havbruk. Der følger TV-kanalen åtte-ni oppdrettsanlegg og fiskebåter for å vise hva vi holder på med. Vi er med i noen av de episodene. Jeg vet ikke hva og hvor mye som er tatt med, men vet at vi er med en god del. Jeg tror det er allerede fra andre episode, forteller Tøllefsen til Folkebladet.