Skreimiddagen som alle venter på

En gang i året arrangerer det Spansk-Norske handelskammeret den årlige skreimiddagen i Madrid. For mange er dette årets høydepunkt.

SAMARBEID: –Vi har et godt team Norway i Spania og det at vi har tilstedeværelse med både Norges sjømatråd, Innovasjon Norge, sjømatnæringen og et aktivt handelskammer gjør at vi støtter hverandre og fremstår med merkevaren Norge på en gjenkjennelig måte, sier ambassadør Helge Skaara (i midten) til Folkebladet. Her sammen med Norges Sjømatråds fiskeriutsending i Spania, Bjørn-Erik Stabell (til venstre) og Norges Sjømatråds Dag Sørli. 

nyheter

Det er ikke lite stolthet å spore i restauranten med 90 inviterte gjester til bords. Det er forretningsforbindelsene i Spania som er invitert og til stedet er også den norske ambassadøren i Spania, Helge Skaara. Han mener dette er en flott anledning til å være med å profilere den norske skreien og ikke minst knytte kontakter med de som driver norsk handelsvirksomhet i Spania.

– Jeg husker selv da skreien kom til de forskjellige markedene i Europa og kanskje har vi lykkes best i Spania, sier ambassadøren til Folkebladet.