Arrangerer friluftscamp i Dividalen

Uka etter påske arrangerer BUA Målselv friluftscamp i Dividalen i Målselv.

DIVIDALEN: Friluftscampen skal foregå ved Lillevatn i Dividalen. Dette bildet er fra ei av Troms Turlags hytter i Dividalen.  Foto: Privat

nyheter

Det skriver avisa Nye Troms. Campen er for ungdom, og for både erfarne og uerfarne friluftscampere.

– Vi gleder oss veldig, og vi har bestilt sol og skyfri himmel den helga. Vi drar uansett vær, og vi håper at vi får 20 ungdommer med oss. Av en eller annen grunn vi ikke helt forstår, er dette ei aldersgruppe det er vanskelig å nå enn andre. Derfor håper vi at ungdommer i denne aldersgruppa tipser hver andre, eller voksne oppfordrer ungdommer de kjenner til å bli med på tur, sier Monica Stenbakken, kulturkonsulent i Målselv, til Nye Troms.