Inviterer til folkefest i Sørreisa:

– Vi vil skape mer aktivitet i bygda

Det blir noe for enhver når Lill-Grethe Evenmo inviterer til rygge-challenge i Sørreisa om en måneds tid. Og kanskje kommer også prinsesse Märtha Louise til Sørreisa.

AKTIVITETER: I tillegg til ryggekonkurranse, blir det salgsboder, stands, runderidning på hest og konsert for både barn og voksne i Sørreisa den 11.mai. Initiativtaker Lill-Grethe Evenmo vil skape mer blest rundt bygda med dette tiltaket.  Foto: Mathias Brobakk Nordgård

nyheter

11.mai arrangerer Evenmo Fritidsgård i Sørreisa, sammen med Senja hest og helse, Ford Norge og Ford Finnsnes, en såkalt rygge-challenge, eller rygge-konkurranse om du vil.

– Vi har ikke plass til å ha det på gården, så det blir ved siden av idrettshallen i Sørreisa i sentrum. Vi trenger mye plass og regner med det kommer mye folk, forteller eier og daglig leder på Evenmo Fritidsgård, Lill-Grethe Evenmo.