– 15 minutter med tomprat, vagt om økonomi

Vagt, lite konkret og bekymringsverdig var ordene Kay Erling Ludvigsen (Ap) tok i bruk etter en orientering fra Finnsnes Forum.

Annen drift: Styreleder Morten Karolius og daglig lederTord Magnussen holdt en orientering om Finnsnes Forum til kommunestyret torsdag. Duoen opplyste at de jobber for å få til en litt annen driftsform der næringslivet, som virkelig har stort nytte av festivalen, tar et større ansvar.  Foto: Maria Holm Simonsen

nyheter

Det Ap-politikeren spesielt bet seg merke i, noe flere andre i Lenvik kommunestyre også stemte med i, var hvordan orienteringa fra Finnsnes Forum ikke omfattet noen særlig informasjon om organisasjonens økonomi.

– Med tanke på utspillet mitt i avisa forventet jeg at vi skulle få servert noe mer konkret når de først kom hit, men det jeg var vitne til var 15 minutter med tomprat og veldig vage tilbakemeldinger på det som går på økonomi. Det gjør meg bekymret, sa Ludvigsen fra talerstolen i Lenvik kommunestyre torsdag.