Innplassering av ansatte i Senja kommune

Puslespillet er snart komplett

Senja kommunes arbeidsstokk med flere enn 2.000 ansatte nærmer seg å bli fullendt.

På rådhuset: Prosjektleder Hogne Eidissen og prosjektmedarbeiderne Ann-Heidi Smith-Meyer og Elin Byberg i Senja2020 forteller at det nå er lokalisering det jobbes med, altså hvor kommunens ansatte skal ha sitt arbeidssted. – Vi har et møte onsdag, som primært skal handle om nettopp dette, sier Eidissen.   Foto: Maria Holm Simonsen

nyheter

– Målet som er satt er at alle skal vite hva dem skal jobbe med og hvor innen midten av juni, og det ser vi ut til å klare med god margin. Sannsynligvis er det meste som gjelder innplassering ferdig før påske, sier Hogne Eidissen, prosjektleder for Senja2020 og kommende rådmann i Senja kommune.

Allerede i fjor sommer var det avklart hvem som blir kommunalsjefer i nykommunen, og i januar var en del av mellomlederne på plass. Tidligere i mars var ei liste med rundt 200 navn klar, bestående av innplasserte i lederstillinger og nøkkelstillinger.