Innbyggere på Finnsæter fortviler etter trafikkulykke:

– Nå må fartsgrensen ned

Lokalbefolkningen på Finnsæter frykter at liv kan gå tapt hvis ikke fartsgrensen reduseres.

Finnsæter: Frontkollisjonen mandag mellom to biler skjedde like utenfor bildet, hvor tre personer var involvert. Både ambulanse, brann og lokale kom til for å hjelpe.   Foto: Folkebladet arkiv

nyheter

Mandag var to biler involvert i en frontkollisjon på Finnsæter. Tre personer ble sjekket av ambulansepersonell, men det ble ikke meldt om personskader etter ulykken. Det synes innbygger Jan Gunnar Torbergsen er bra, men sier lokalbefolkningen har ventet på at det en dag skal smelle skikkelig.

– Biler passerer Finnsæter med en alt for stor hastighet. Vi som bor her har sett mange nestenulykker og med økende og tyngre trafikk langs veiene utover Senja vet vi det kommer til å bli flere i tiden fremover. Det er hårreisende at det fortsatt er 80-sone langs denne veien, nå må fartsgrensen ned, sier Torbergsen til Folkebladet.