Senjajenter reiser til Riga for å presentere ungdomsbedriften sin

De har søkt og fått råd fra Arne Hjeltnes og Sjømatrådet. Mentoren deres er Rita Karlsen. Nå er Kavjar UB klar til å erobre verden.

Én av tre: Med Kavjar UB er ønsket også å bidra til «3iuka»-kampanjen, som oppfordrer folk til å ha sjømat til middag tre ganger i uka, forteller Tiril Tøllefsen. Her viser hun fram ei krukke med den ferske, kortreiste kaviaren.  

nyheter

– Det blir veldig spennende, sier Tiril Tøllefsen om Latvia-turen.

9.-11. april er hun på plass i Riga sammen med medelevene og kollegaene Daniella Eriksen Solum, Marthe Strand og Vilde Jakobsen Nylund. Der skal jentene, som alle er fra ulike bygder på Senja, presentere ungdomsbedriften Kavjar UB på en internasjonal festival for ungdomsbedrifter. I forbindelse med Riga-turen har Kavjar UB som en av få ungdomsbedrifter fått innvilget økonomisk støtte fra Ungt Entreprenørskap Troms.