Flere ønsker å bli ambulansearbeidere etter populær TV-serie:

– Definitivt større interesse i år

Ambulansearbeidere merker stor forskjell på interessen for ambulansefaget etter NRK-serien «113».

Ambulansearbeidere: Sunniva Nyvoll og Martin Langeland stod på stand under utdanningsmessa som arrangeres i Tromsø denne uka.  Foto: Carina Hansen

nyheter

At interessen for ambulansefaget har økt etter at yrket er portrettert på NRK-serien «113», kan ambulansearbeidere Martin Langeland og Sunniva Nyvoll bekrefte. De stod på stand under utdanningsmessa i Tromsø som ble arrangert 7. og 8. februar.

– Sammenliknet med messa i fjor er det i år mange flere som kommer til oss og viser interesse for ambulansefaget. I fjor måtte vi hanke inn folk, nå kommer de målrettet til oss. Det er definitivt større interesse for faget i år, sier Langeland til Folkebladet.