– Den største premien får man i det øyeblikket en er der med eska

Nå får mottakere av julevogna 2018 en eske med mat og gaver hjem.

Frivillig. Det er rundt 15 frivillige som har bidratt til at eskene blir pakket og levert på døren til de som trenger det. Her ser vi bak fra venstre: Lars Nygård og Herbjørg Andreassen. Foran fra venstre: Dilani Jonsen, Marie Amalie Pedersen Duckert (9), Linda Duckert Pedersen og Diakonarbeider Nina Rolfsmann.   Foto: Carina Hansen

nyheter

Denne uken har opp til 15 frivillige arbeidet med å sortere ut, fordele og kjøre ut esker med julemat, gaver og annet til trengende i Midt-Troms. Aksjonen julegavevogna for 2018 er i ferd med å avsluttes og frivillig Lars Nygård synes arbeidet er svært givende.

– Jeg synes det er veldig givende og du kan si den største premien får man i det øyeblikket en er der med eska. Da blomstrer de og alle er utrolig takknemlig for det de får, sier Nygård til Folkebladet.