Geir Johansen har investert i ny Malo til 9,5 millioner kroner

– Må unne seg litt komfort

Da Botnhamn-fisker Geir Johansen så nybåten til fiskerkompisen, var han solgt. Han reiste fluksens ned til Malo for å forhandle om tilsvarende nybygg.

MALO-SJARK AV SISTE MODELL: «Johan Martin» er 10,90 meter lang. Den rette baugen forteller at dette er siste generasjon sjark hvor hver minste milliimeter om bord er utnyttet til fulle. Blant annet rommer sjarken tre en-personers lugarer. Lasteevnen er formidabel med plass til 12.000 kilo rund fisk.   Foto: Privat

nyheter

Etter ett års byggetid ved verftet i Kristiansund, kunne Johansen lørdag klappe til kai i heimbygda med nyervervelsen.

– Det er utrolig hva man finner på når man begynner å bli gammel. Men må vel unne seg litt komfort på tampen av yrkeskarrieren, smiler Geir Johansen (58), som har bladd opp 9,5 millioner kroner for det rødmalte vidunderet.