Nyhetsdøgnet tirsdag 4. desember

En kort oppsummering av nyhetsdøgnet lokalt, regionalt, nasjonalt og globalt.

  Foto: Illustrasjonsfoto

nyheter

Troms

09.43 - Tromsø: Politiet har gjennomført flere kontroller langs skoleveier i morgentimene. Utstedt 2 forenklede forelegg (FF) i Tromsdalen og 1 FF og 1 anmeldelse i området Stakkevollan. Alle reaksjoner på grunn av ulovlig kjøring mot skilting.

Finnmark

08.40 - Lakselv: En persom har tatt seg inn på en privatadresse i Lakselv og fremstått truende med våpen lignende gjenstand. Personen er pågrepet og innsatt i arrest.  Saken etterforskes.

Nordland

08:14 - Rana, Gruben: Politiet gjennomfører øvelse i området sammen med brann og ambulanse. Det vil være bevæpnet politi til stedet som en del av øvelsen. Øvingsområdet vil være merket med skilt, melder politiet i Nordland.

Norge

05.37 - Oppdal, Trøndelag: En rekke trafikkulykker skjedde natt til tirsdag på glatte veier. Kjør etter forholdene, lyder påminnelsen fra Vegtrafikksentralen.

04.22 - Kristiansand: De fleste av de 50 registrerte beboerne får vende hjem etter at brannen i en boligblokk i Kristiansand er slukket. Tre personer er skadd.

Verden

04.09 - USA: Båren til George H.W. Bush har ankommet kongressbygningen i Washington der han skal ligge fram til den siste reisen hjem til bisettelsen i Texas.

03.20 - Asia: De asiatiske børsene falt forsiktig tirsdag formiddag, mens investorene tok ut gevinsten fra mandagens oppsving.