Forsvarer om Sjøvegan-drapet:

– Ikke nærmere en løsning

Forsvarer Thomas Hansen mener fortsatt at politiet har et for tynt bevisgrunnlag mot den siktede mannen i Sjøvegan-drapet.

Fortsatt for tynt: Forsvarer Thomas Hansen mener fortsatt at politiets beviser ikke er gode nok. Men utover dette ønsker han ikke å gå inn på bevisene i saken.   Foto: Jenny Ovlien Frisholm

nyheter

Mandag meldte politiet at de var ferdig med etterforskningen av Sjøvegan-drapet.

– Ikke gode nok bevis

Hva politiet endte på i sin innstilling er ikke klart. Og det vil heller ikke komme fram før en eventuell tiltale fra statsadvokaten og riksadvokaten foreligger. Det kan ende i tiltale, eller at saken blir henlagt eller at politiet må ta ytterligere etterforskningsskritt. Politiets gjennombrudd var at de hadde fått DNA-treff på den sikta mannen i saken. Men DNA treff er isolert ikke nok til en fellende dom. Politiet må knytte mannen til ugjerningen med flere beviser. Om de har klart det er uvisst, politiet har holdt kortene godt inntil brystet.