Da brannalarmen gikk brøt det ut full forvirring i boligblokka

Beboere reagerer på manglende brannrutiner for Lundhaugen borettslag.

Etterlyser rutiner: Beboerne etterlyser branninstruksjoner og rutiner rundt brann og evakuering etter at brannalarmen gikk i Lundhaugen borettslag søndag kveld.  Foto: Susanne Noreng

nyheter

Søndag kveld gikk brannalarmen i den høye boligblokken i Byparken på Finnsnes, som beboere nylig har flyttet inn i. Det er fortsatt full byggeaktivitet på tomta og i bygget, men leilighetene i Lundhaugen borettslag som ligger øverst i høyblokka er altså ferdig.

Folkebladet har fått henvendelser fra beboere som reagerer på manglende rutiner for brann i bygget. Det skal visstnok ikke foreligge verken branninstruksjoner, en person som er brannansvarlig eller øvrige retningslinjer rundt brann og evakuering som beboere er gjort kjent med.