Drømmesykkel til 500.000 kroner

Finn Are Ringberg har kjøpt seg drømmemotorsykkelen — en Honda Gold Wing 2018-modell til den nette sum av en halv million kroner.

Flaggskip: Finn Are Ringberg er storfornøyd med sin nye Honda Gold Wing 1800. – Sykkelen byr på noe av det ypperste du kan få av komfort på to hjul. Noe av det jeg liker best er automatgiret. Man blir jo litt mer sedat med årene, humrer Ringberg. Som vi ser har han koffertplass nok til å få med seg tilstrekkelig med bagasje også.   Foto: Vidar Bjørkli

nyheter

35 «gullvinger» av siste modell er kommet til Norge i år. Finn Are Ringberg fra Sørreisa er blitt den lykkelige eier av en av dem. Han synes sykkelen er verdt hver eneste én av de 500.000 kronene den har kostet.

– Dette er den ultimate drømmemotorsykkelen. Den har en høy trivselsfaktor både når det gjelder komfort, utstyr og motorkarakteristikk. Sykkelen er helt herlig å kjøre, sier Ringberg.