Omstillingsprogrammet VOX i Dyrøy:

– Har du gode ideer har vi penger

Omstillingsprogrammet «VOX i Dyrøy» vil ha flere lokale næringsaktører på banen. De er klar for å dele ut ytterligere halvannen million kroner til gode ideer som kan føre til nye arbeidsplasser.

OPPFORDRER: Ordfører Marit Alvig Espenes (til venstre) og daglig leder for omstillingsprogrammet VOX Dyrøy, Stig Stokkland oppfordrer flere i næringslivet i Dyrøy om å søke midler.  Foto: Morten Dokka

nyheter

Fra første januar i år har Dyrøy hatt status som næringsmessig omstillingskommune.

Klart for kickoff

Under NæringsDRIV på Dyrøyseminaret, onsdag 19. september er det klart for kickoff, da sparkes VOX-Dyrøy i gang for alvor. I tre år kan de støtte lokale utviklingsprosjekter med nærmere tre millioner kroner i året. Målet er å opprette 25 nye arbeidsplasser. Og om de når målet kan det bli ytterligere tre år som omstillingskommune.