Kommune NM 2018:

Svake plasseringer for Midt-Troms

De fire Senja-kommunene når hver for seg ikke opp i NHOs Kommune-NM 2018. Lenvik havner på en 214. plass, mens Tranøy legger seg i helt i bunnen med en svak 412. plass.

På bunn: Tranøy kommune havnet dårligst ut i Midt-Troms med 412.plass i NHOs Kommune NM . Det er først og fremst for lav næringsvariasjon som gir den lave rangeringen for kommunene Lenvik, Torsken, Berg og Tranøy.   Foto: Vidar Bjørkli

nyheter

Regiondirektør Målfrid Baik i NHO Arktis mener det ikke er tvil om at kommunesammenslåingen på Senja vil styrke Midt-Troms.

– Den nye kommunen har satt seg konkrete mål for næringsutvikling. Nå er det viktig at både statlige og regionale aktører legger til rette for denne utviklingen gjennom en helhetlig og god satsing på infrastruktur på Senja, sier hun.