– Det vi har oversikt over nå er at det er tre åsted, tre hytter, forteller politioverbetjent Katrine Grimnes ved Målselv lensmannskontor.

Basert på opplysninger politiet har fått inn var gjerningstidspunktet sannsynligvis mellom natt til fredag og natt til lørdag forrige uke.

Fant igjen tyvgods

Det skal ikke ha vært folk på hyttene når innbruddene skjedde. Politiet opplyser at innbruddstyvene fikk med seg to ATVer fra to forskjellige hytter, og litt alkohol.

– Det ble også borttatt en henger. Den har vi funnet igjen og sikret etter tips fra publikum, sier Grimnes.

Politiet var tirsdag ute på den ene av hyttene for å gjøre undersøkelser.

Er det samme gjerningsmenn som har brutt seg inn i hyttene etter hverandre?

Det tenker jeg at det er stor grunn til å tro, svarer Grimnes, som også sier at politiet er veldig interessert i tips fra publikum.

Flere innbrudd

Tidligere i sommer i tidsrommet rundt 25. juni var det ti hytteinnbrudd i hyttefelt 3 ved Altevatnet i Bardu. Der ble det stjålet en del verktøy fra hyttene. Politiet uttalte da at de trodde hytteinnbruddene ved Altevatnet hadde en sammenheng med hverandre. I perioden fra 3. til 25. juni var det også to hytteinnbrudd andre steder i Midt-Troms, der den ene hytta ligger på Labergshaugen i Salangen.

Politioverbetjent Grimnes forteller at politiet ikke har noen grunn til å mistenke at det er de samme gjerningsmennene som står bak hytteinnbruddene ved Andsvatnet og de tidligere hytteinnbruddene.

– Vi har ingen store grunner til å se det i sammenheng med de nye innbruddene. Innbruddene ved Altevatnet er per nå ikke oppklart, sier hun.