Troms

12:00Harstad: Nødetatene har rykket ut etter melding om kollisjon mellom mopeder på Stangnes.

08:24Harstad: Nødetatene har fått melding om sammenstøt mellom personbil og moped i Kanebogen. Fører av moped var kjørt til akutten før politiet ankom. Politiet opplyser at de undersøker saken. OPPDATERT 10:17: Meldingen til politiet var noe unøyaktig. Det var ikke sammenstøt mellom mopeden og andre kjøretøy. Politiet etterforsker likevel hendelsen. Mopedfører ansees som lettere skadd.

Nordland

10:48Brønnøysund: Trafikkuhell ved Mosheim krysset. To biler involvert. Nødetatene på tur til stedet. Det melder politiet på Twitter. OPPDATERING 12:11: To biler involvert med to personer i hver bil. Alle 4 sjekkes ved legevakta. Mistanke om brudd på vikeplikt. Politiet er ferdig på stedet og oppretter sak.

Norge

10:12Borgarting lagmannsrett har forkastet anken til John Edvin Lie som er siktet og varetektsfengslet for likskjending i Maridalen i Oslo. Les mer.

10:08Islamisten Mohyeldeen Mohammad (32) må onsdag møte i Oslo tingrett tiltalt for å ha dyttet et stevnevitne og for å ha fylt bensin uten å betale for seg. Les mer om saken her.

10:00Oljefondet fikk i andre kvartal en avkastning på 1,8 prosent, tilsvarende 167 milliarder kroner. Svakere kronekurs økte fondets markedsverdi. Les mer.

09:09UDI har konkludert med at 41 somaliere ikke lenger behøver beskyttelse i Norge, de kan trygt reise tilbake til Somalias hovedstad Mogadishu.Les mer om saken her.

08:05Forsikringsselskapene fikk melding om 2.429 båthavarier i første halvår. Det er en økning på hele 32 prosent. Les mer.

07:38Norge bidrar med 10 millioner kroner og skal sende spesialister til Den demokratiske republikken Kongo for å lære opp helsearbeidere under ebolautbruddet der. Les mer.

05:30Ny forskning viser at overvektige gutter lever mer usunt enn overvektige jenter. Forskere og helsemyndigheter spør seg om de har grepet problemet feil an. Les mer.

05:11Et vogntog som har kjørt inn i autovernet i nordgående retning på E39 utenfor Stavanger, har forårsaket store skader og vil påvirke trafikken utover. Les mer her.

05:00Tirsdag må politimestrene i Oslo og Øst, sjefen i Kripos og statsadvokaten i Oslo fortelle Riksadvokaten hvordan de tar opp kampen mot de kriminelle gjengene. Les mer.

Verden

11:08Gambiske myndigheter skal ha benådet en nordmann som ble pågrepet i 2010 for overgrep mot barn. Les mer.

10:35Et jagerfly har styrtet i Blekinge i Sverige etter en kollisjon med en fugl. Piloten skjøt seg ut og er i sikkerhet. Les mer.

09:08Over én million mennesker er stuet sammen i evakueringsleire som følge av storflommen i delstaten Kerala sør i India, opplyser myndighetene. Les mer.

08:24Taliban har skutt raketter mot presidentpalasset i Kabul mens president Ashraf Ghani talte i forbindelse med id-feiringen, opplyser afghansk politi.Les mer her.

07:56Microsoft opplyser at selskapet har oppdaget nye russiske hackerangrep rettet mot amerikanske politiske grupper før høstens kongressvalg.Les mer om saken.

05:48Taiwan sier de bryter alle diplomatiske bånd med El Salvador fordi det søramerikanske landet har etablert bånd med Kina. Les mer.

05:45En mistenkelig gjenstand som ble funnet på en eiendom på Djurgården i Stockholm mandag kveld, er tatt hånd om av bombegruppen. En person er pågrepet. Les mer om saken her.

04:25Australias statsminister Malcolm Turnbull beholder jobben etter å ha blitt utfordret av innenriksminister og partifelle Peter Dutton. Les mer her.

01:10Minst ti turister har omkommet i en plutselig flom i Calabria-regionen helt sør i Italia, opplyser lokale redningstjenester. Flere er savnet. Les mer.