Fyrtårn lyser opp på messe

På ei messe med hele 15.000 besøkende gjelder det å vise seg fram. Det har Berg kommune gjort noe med.

STAND PÅ MESSE: Nicklas Johansen og Hildegunn Simonsen på standen til Berg kommune og Senjahopen fiskerihavn på Nor-Fishing 2018 i Trondheim denne uka.   Foto: Ronny Trælvik

nyheter

Tirsdag åpna Nor-Fishing 2018 i Trondheim. Messa er etter hvert blitt et godt etablert møtested for alt som rører seg innen fiskerinæringa. Selve åpninga var det Kronprins Haakon som stod for. Han snakka varmt om havet og rikdommene som befinner seg der, og ikke minst viktigheten av å ta vare på denne arven.

– Da vi besøkte Svalbard i sommer, fikk jeg selv se hvordan plast hadde drevet i land der oppe. Fra fiskebåter, kunne det se ut som. Så her har vi en enestående mulighet for å bidra til et bedre miljø, oppfordra han.