Troms:

Bodø, 19:48: Politiet rykker ut på alarm fra butikk på Mørkved. Det viste seg å være en falsk alarm.

Nordreisa, 16:09: Trafikkuhell på E6 sør for Sørkjostunellen. En bil er truffet bakfra av et vogntog. Nødetatene på vei til stedet. To personer i bilen. Innringer opplyste at en har ryggsmerter, og det er en del skader på personbilen. Det skriver Troms politidistrikt på Twitter.

Ramsfjordbotn, 11:58: Mørk katt påkjørt i Fagernesvegen, bilfører har leita i området uten å finne katten, opplyser Troms politidistrikt på Twitter.

Tromsø, 01.10: En mann i 20 årene ble bortvist fra sentrum på grunn av beruselse og ordensforstyrrelse på et utested. Vedkommende ble etter ny vurdering innbragt og satt i drukkenskapsarrest, opplyser politiet.

Nordland:

Evenes, 22:49: Bogen. Utforkjøring med personbil. Ikke personskade.

Svolvær, 19:59: En bil med to personer har kjørt i atovernet på E10 ved Osan. Begge personene uskadd.

Fauske, 18:25: Klager over støy fra privatfest. Alt for høy musikk. Politiet har avsluttet festen. Eier fått pålegg om å holde det stilt fram til i morgen tidlig, skriver politiet på Twitter.

Steigen, 17:58: Vettøya: En småbåt tatt hånd om som var på rek. 16 fot gul/hvit plastbåt, merket "Persson båt". 30 hk motor, fire fiskestenger ombord. Det opplyser politiet som ønsker å komme i kontakt med eier.

Fauske, 13:39: Politiet fikk melding om motorsykkel som har veltet i boligfelt på Erikstad. Fører har smerter i kragebein og en fot og blir tatt med ambulansen for videre undersøkelser. Fører hadde lav fart da han veltet i en sving. Sak opprettes ikke i dette tilfellet, melder politiet.

Trofors, 11:50: Melding om trafikkulykke, nødetater på vei. To involverte kjøretøy, fire personer. tre som har smerter i nakke og rygg, alle er bevisste. Oppdatert 12:33: Trailer som har kjørt inn i bakenden på en personbil. De tre i personbilen ivaretas av helse, skal inn til sjekk - framstår som lettere skadd. Etterforskning pågår. Ett felt er stengt i påvente av bilberging, melder politiet. Oppdatert 13:17: Veien er åpen.

Bodø, 04:08: En politipatrulje var vitne til at en mann i 20-årene urinerte på en parkert bil i sentrum. Sak opprettet.

Fauske, 02:15: Politiet opplyser at en person nekter å forlate et utested. Personen er beruset og aggressiv og har slått mot vaktene. Politiet lette etter mannen i området, men fant han ikke.

Bodø, 00:40: Melding om feststøy fra privatadresse i Bodø. Forstyrrer naboer. Politiet har avsluttet festen. Fått pålegg om å holde det stille resten av natten.

Mo i Rana, 00:34: En politipatrulje og UP har hatt promillekontroll. 78 førere kontrollert. Ingen reaksjoner.

Finnmark:

Alta, 06:25: Politiet kjørte til en adresse etter melding om feststøy og avsluttet festen.

Varangerbotn, 06:04: Politiet rykket ut til en privat adresse etter melding om slåssing. Patruljen fikk kontroll på partene og starter etterforskning.

Tana, 06:00: En person mistenkt for promillekjøring. Tas med til legesenteret for blodprøve.

Vadsø, 03.36: En person kjøres til legevakta for sjekk med små skader. Ukjent hva som har skjedd, opplyser politiet.

Hammesfest, 03:43: Politiet har kommet over en dame som har falt og slått seg. Kjøres til legevakt for sjekk og deretter hjem.

Hammerfest, 02:58: Krangling/slåssing i sentrum. Ingen skader. Mulig den ene parten ønsker å anmelde forholdet, skriver politiet på Twitter.

Kløfta, Alta sør, 01:44: Politiet fikk melding om steinras. VTS varslet. De sender ut folk for å rydde vegbanen, opplyser politiet.

Alta, 01.15: En person bortvist fra stedet etter slåssing utenfor Scandic.

Alta, 00:37: Politiet fikk melding om høye smell fra området ved Alta ungdomskole. Det viste seg at det dreier seg om fyrverkeri.

Norge:

17:16: Per Sandberg (Frp) beskylder TV 2 for å fare med løgn etter oppslaget om at han takket nei til sikkerhetssamtaler med PST før flere reiser til Kina og Russland. Les mer om saken her.

14:28: Det voldsomme regnværet på fredag gjorde at tre steder i Midt-Norge hadde det våteste augustdøgnet på 78 år. Les mer.

13:30: Gjensidige har fått melding om skader for mellom to og tre millioner kroner etter uværet i Sør-Norge fredag. De regner med at tallet vil stige betraktelig. Les mer her.

12:59: En tre år gammel gutt er fraktet til Haukeland sykehus i luftambulanse etter å ha blitt påkjørt av en bil på Løno i Voss lørdag. Les mer.

11:04: Mannen i 60-årene som har vært savnet på Dovrefjell siden fredag, ble lørdag funnet av andre turgåere. Mannen skal ha vært nedkjølt, men ellers i god behold. Les mer her.

10:26: Natt til lørdag var det store bevegelser i den ustabile delen av fjellet Veslemannen i Romsdalen. NVE opprettholder lørdag farenivå rødt for området. Les mer.

06:56: En mann i slutten av tenårene er kritisk skadd, men tilstanden er stabil, etter at han ble knivstukket i ryggen i Bamble fredag. En person er pågrepet. Les mer om saken her.

06:15: 17 tidligere konsulenter har saksøkt helseforetaket Aleris med krav om erstatning på opptil 1,5 millioner kroner per person. Les mer.

06:00: Lørdag skjer det flere spektakulære hendelser på himmelen, blant dem en delvis solformørkelse. Men været spiller ikke helt på lag. Les mer.

02:53: Politiet har iverksatt leteaksjon etter en mann i 60-årene som ikke returnerte til turisthytta på Dovrefjell fredag. Les mer om saken.

Verden

17:07: Minst 37 er døde og over 35.000 hjemløse etter flommer som følge av styrtregn i delstaten Kerala i India, opplyser myndighetene.Les mer her.

10:40: 440 personer, blant dem over 20 politifolk, ble skadd da en demonstrasjon mot regjeringen i Romania begynte å utarte voldelig, opplyser myndighetene. Les mer.

07:29: Lørdag morgen lettet et passasjerfly fra flyplassen i Seattle uten tillatelse. Flyet styrtet i sjøen like etter. Flyet skal ha vært tomt for passasjerer. Les mer her.

05:00: NASA skyter lørdag morgen opp romsonden Parker som skal bevege seg historisk nærme solas overflate. Les mer. 11:02: NASA har besluttet å utsette oppskytingen av romsonden Parker til søndag.

02:40: To politibetjenter er blant de fire som ble skutt og drept i den canadiske byen Fredericton fredag. En 48 år gammel mann er pågrepet. Les mer om saken her.