Stort hasjbeslag i Salangen

Politipatrulje beslagla 640 gram hasj fra en leilighet i Salangen kommune.

Beslag Politipatruljen beslagla omlag 640 gram hasj fra en adresse i Salangen kommune.   Foto: Politiet

Oppdelt Hasjen var oppdelt i det politiet antar er salgsposjoner.   Foto: Politiet

Kjent Begge mennene var kjent for politiet fra før, opplyser lensmann Andreas Nilsen i en pressemelding.   Foto: Jan-Erik Bergstad

nyheter

Beslaget fant sted 2. august omlag klokken 22.00 på kvelden. I tillegg til hasjen, beslagla politipatruljen fra Midt-Troms lensmannsdistrikt en mindre mengde tabletter, vekter, 10.000 kroner i kontanter og noe brukerutstyr. Det opplyser lensmann Andreas Nilsen i en pressemelding.

To mannspersoner er pågrepet i saken, den ene midt i 20-årene og den andre midt i 30-årene. Begge er kjent for politiet fra før, og er tidligere straffet for blant annet narkotikakriminalitet.

"Den eldste av de to har bopel på adressen der beslaget ble gjort og han har påtatt seg ansvaret for den beslaglagte hasjen, herunder erkjent straffeskyld og samtykket i tilståelsesdom. Den yngste, også bosatt i Salangen kommune, har erkjent bruk av narkotika samme dag", heter det i pressemeldinga.

Lensmann Nilsen sier til Folkebladet at det for Midt-Troms lensmannsdistrikt er et ganske stort beslag som er gjort i Salangen.

– Ett gram hasj er en vanlig brukerdose som på markedet går for rundt hundre kroner. Med 640 gram, alt etter styrken, kan det her være snakk om fra 500 til tusen brukerdoser, sier Nilsen.

Han bekrefter også at den eldste av de to som ble pågrepet har erkjent straffeskyld for båd eoppbevaring og salg av narkotikaen.