Vær obs på at det kan bli stopp på denne veien

Mandag startes det opp veiarbeid i Svanelvdalen på Senja. Det vil medføre at veien stenges i perioder på inntil tre timer.

Stopp Veien i Svandalen har lenge fremstått som et lappeteppe av ny og gammel asfalt. Nå får deler av strekninga ny asfalt.  Foto: Trond Sandnes

nyheter

Meldinga som gjelder fylkesveg 86 Svanelvdalen i Berg kommune er lagt ut på Statens Vegvesen sine nettsider.

"Kan bli stengt i perioder på inntil 3 timer på grunn av vedlikeholdsarbeid i periodene: Mandag til fredag fra 19:00 til 07:00 (neste dag). Trafikken slippes mellom kl 22:00-22:30, kl 01:30-02:00 og kl 05:00-05:30.", opplyser Vegvesenet.

Meldinga gjelder fra mandag 6. august klokken 19.00 til 31. august klokken 07.00.

Strekninga i Svanelvdalen er én av 34 strekninger på Troms fylkes "asfaltliste" for 2018. Totalt er det 6.000 meter av veien i Svanelvdalen som skal få nytt dekke. Også i fjor stod strekninga på fylkeskommunens asfaltprogram, den gang med 4.000 meter.


Se hvor i Midt-Troms det kommer til å lukte asfalt i år

Troms fylkeskommune planlegger dekkelegging på omlag 100 kilometer fylkesvei i 2018.

- Innenfor svært stramme økonomiske rammer er jeg tross alt fornøyd med at vi får til å prioritere asfaltering av disse strekningene, selv om behovet på våre 3000 km fylkesveg er adskillig større, uttalte fylkesråd for samferdsel og miljø i Troms fylkeskommune, Ivar B. Prestbakmo (Sp), i forbindelse med offenliggjøringa av asfaltprogrammet i februar.