Troms:

18:55

Finnsnes: En hund av rasen Golden Retriever er savnet fra området Finnfjord. Hunden har brunt halsbånd. Dersom noen har informasjon kan den gis til politiet på tlf. 02800.

14.19

Oslo: Norwegians flymaskin på rute 330 fra Gardermoen til Bardufoss måtte mandag snu da den var på tur nordover, og vende tilbake til Gardermoen, skriver VG.

– Det var på grunn av en fugl som traff flyet. Flyet måtte derfor returnere til en nærliggende flyplass for en teknisk sjekk, sier kommunikasjonsrådgiver Astrid Mannion-Gibson i Norwegian til VG.

08.31:

Salangen: 2 ponnier i veibanen på 851 ved avkjøring til Tverrseth. Politiet ønsker å komme i kontakt med eier, skriver Troms politidistrikt på Twitter.

02.06:

Fagernes, fører av bil sjekket av helsepersonell. Vedkommende er ikke skadd. Politiet foretar åstedsundersøkelse og avhør av fører, skiver Troms politidistrikt på Twitter.

01.50:

Trafikkuhell på Fagernes. En bil kjørt av vegen. Nødetatene på veg til stedet. En person involvert, blir ivaretatt av vitne på stedet, skriver Troms politidistrikt på Twitter.

Finnmark:

05.16:

Kirkenes: Melding til politiet at fører har kjørt en bil i grøfta i Bjørnevatn. Kjent gjerningsperson, det er mann i 20 årene. Politiet rykket ut. Mannen var borte når politiet kom til stedet, Politiet følger opp saken senere. Sak opprettes, skriver politiet i Finnmark på Twitter.

03.27:

Alta: Melding til politiet at en bil hadde kjørt i grøfta på Kautokeinoveien. Kunne virke som fører ikke var edru. Politiet rykket ut. Bil og fører hadde forlatt stedet. Ingen videre forføyninger, skriver politiet i Finnmark på Twitter,

Nordland:

12.33:

Sortland: Trafikkulykke bil og syklist. Politi og ambulanse er på stedet. En gutt på sykkel mot bil. Gutten og hans mot er til lege for behandling.  Skadeomfang ukjent. Politi og ambulanse på tur til stedet. Etterforsking iverksatt, skriver politiet i Nordland på Twitter.

08.38:

Bodø: I krysset Rv80/Bodøsjøveien har det vært et sammenstøt mellom bil og syklist. Ikke alvorlig personskade. Politi og ambulanse er tilstedet, skriver politiet i Nordland på Twitter.

07.50:

Sortland: Melding om bil som har kjørt av veien. Nødetater på vei til stedet. Skal ha vært en person i bilen, han er kommet seg ut av kjørertøyet. Ikke personskade. ikke mistanke promille. Ingen traffikale problemer, ingen politisak. Føreren har forklart at han fikk ene hjulsettet utenfor asfaltkanten. Bilen ble dratt ut, skriver politiet i Nordland på Twitter.

04.05:

Bodø: Melding om røykutvikling fra adresse på Mørkved. Nødetatene er på stedet, og det er trolig kortslutning i et sikringsskap. Hadde vært røykutvikling på stedet, men ingen åpne flammer. Beboere får nå gå tilbake til leilighetene sine, skriver politiet i Nordland på Twitter,

02.22:

Melbu: Melding om at menn i en bil hadde våpenlignende gjenstand med seg. Politiet har stanset og kontrollert mennene. Viste seg at de hadde to stykk softgun i bilen. Mennene var i slutten av tenårene. Mennene forklarte at de bare lekte med våpnene. Politiet har kontroll på våpnene og anmeldelse vurderes, skriver politiet i Nordland på Twitter.

Norge:

10.11:

Ei ulvetispe ble mandag morgen skutt i Rendalen i Hedmark. Fellingen ble gjennomført etter en omfattende jakt etter observasjon søndag, melder NTB. Les mer.

07.36:

En stor leteaksjon er iverksatt i Hjartdal i Telemark etter at en 22 år gammel mann ble meldt savnet søndag. To helikoptre satt inn i søket, skriver NTB. Les mer.

06.58:

Sentrale Ap-krefter vurderer en endring av den norske sikkerhetspolitikken som følge av internasjonal uro, melder NTB. Les mer.

03.01:

I perioden april til juni måtte SAS innstille nær 700 flyavganger grunnet mannskapsmangel, ifølge ABC Nyheter, skriver NTB. Les mer.

00.27:

En ni år gammel jente ble søndag kveld fløyet til sykehus i Tromsø etter en drukningsulykke i Mo i Rana i Nordland. Helsetilstanden hennes er ikke kjent, skriver NTB. Les mer.

Verden:

09.26:

To væpnede menn har gått til angrep mot et regjeringsbygg i Arbil, hovedstaden i den selvstyrte kurdiske regionen i Nord-Irak, opplyser lokale myndigheter, melder NTB. Les mer.

09:00:

Tre menn er pågrepet i forbindelse med syreangrepet mot en tre år gammel gutt i Storbritannia i helgen, skriver NTB. Les mer.

07.42:

En palestinsk 15-åring er skutt og drept av israelske soldater som tok seg inn i Betlehem på den okkuperte Vestbredden, ifølge palestinske helsemyndigheter, melder NTB. Les mer.

06.11:

Ni personer, deriblant et barn, ble skutt i et nabolag i Toronto søndag kveld, opplyser canadisk politi. Skytteren er død, skriver NTB. Les mer.

05.45:

USAs president Donald Trump skriver med store bokstaver på Twitter at Irans president Hassan Rouhani aldri igjen må true USA, melder NTB. Les mer.

05.26:

USAs utenriksminister Mike Pompeo gikk hardt ut mot de religiøse lederne i Iran og kalte dem «hyklerske hellige menn» som tjener seg rike mens folket lider, skriver NTB. Les mer.

05.05:

Et titall franske soldater ankom mandag morgen Sverige for å bistå med å slukke de mange skogbrannene i landet, melder NTB. Les mer.