Bedriften med hovedsete i Lavangen kan også se tilbake på et overskudd på 652.511 kroner.

Aldri omsatt for så mye

– Vi er fornøyd med disse tallene. Det ble budsjettert med at vi skulle gå i null. Når vi da går i overskudd er vi fornøyd, sier daglig leder John Kenneth Overgård.

– 2017 var et år med ganske mye aktivitet. Vi kjøpte og renoverte verkstedet i Salangen. Disse kostnadene kom ikke med på regnskapet. Vi har hatt mye å gjøre. Noen avdelinger har mer å gjøre enn andre så vi jobber hele tiden med å prøve å fordele arbeidet på avdelingene, sier han.

– I forhold til driftsinntektene satt vi ny rekord i fjor, men det gjør vi stort sett hvert år. Hvis vi går fem år tilbake i tid har vi hatt en økning fra 13,5 millioner til 19,2 millioner. Særlig de tre siste årene har vi hatt en ganske høy omsetning, sier Overgård.

Ønsker to ansatte i Dyrøy

Folkebladet har tidligere skrevet at bedriften gjerne skulle hatt flere oppgaver ved avdelingen i Dyrøy.

– Vi har for så vidt fått nye oppgaver. Vi er i gang på miljøstasjonen og fått vedlikeholdsarbeid på grøntarealer for kommunen. Vi jobber fortsatt med å øke aktiviteten i Dyrøy, sier han.

– Er dere i størrelse der dere skal være nå?

– Vi har ingen planer om at bedriften skal bli veldig mye større. Tidvis kan det være noe ventetid, men det er vanligvis ikke lang ventetid for dem som har behov for plass hos oss. I forhold til de oppgavene vi skal ha har vi en grei bemanning. Vi ønsker selvfølgelig å ha to ordinært ansatte i Dyrøy også. Utover dette har vi ingen planlagt økning, sier Overgård.

Han forteller også at de skal starte med renovering av bygget i Lavangen i løpet av høsten.