Tommy drar fra Finnsnes

Etter å ha vært daglig leder ved Lenvik frivilligsentral i syv år pakker Tommy Myklebust kofferten og drar til Kurdistan.

RETRO: Tommy Myklebust i bruktbutikken Retro der mange finner en mening i å være med og jobbe. Til venstre bak disken ser vi Lena Lovise Halvorsen, praktikant og frivillig ved frivilligsentralen på Finnsnes.  Foto: Stein Wilhelmsen

nyheter

Han har egentlig utdannelse som lærer, noe han også har vært både i Tromsø og på Finnsnes. Han har også vært engasjert av Troms Fotballkrets som sonetrener for et av kretsens damelag for noen år siden. I 2011 ble han tilsatt i jobben som daglig leder ved Lenvik frivilligsentral, en jobb han har hatt siden da. Lenvik frivilligsentral ble etablert i 1991, og Tommy har altså jobbet her de siste syv årene.

Retro

Men nå er det slutt i den spesielle jobben 44-åringen har hatt de siste årene - i hvert fall foreløpig.