- Rekorden kommer som et resultat av sinnsykt mye spreke og sporty folk

En ny milepæl en nådd for Lian’s Caravan & Fritid. I fjor satte bedriften omsetningsrekord med 252 million kroner.

Rekord: Ikke rart Hege Lian og salgssjef Jørn Larsen smiler bredt. Fjoråret ga omsetningsrekord med tett på 253 millioner kroner. Det igjen ga et årsresultat på drøyt syv og en halv millioner kroner. Og det er bobiler som selger mest. Tallene viser at Lian›s solgte rundt 30-35 prosent med campingvogner i fjor mens resten er bobiler.   Foto: Jan-Erik Bergstad

nyheter

Daglig leder Hege Lian er vant til at bedriften hennes tjener gode penger, men fjoråret tok kaka. En omsetning på over en kvart million kroner er ikke dagligdags for noen bedrifter. Få bedrifter i Målselv er i stand til å slå tallet på 252 millioner kroner.

– Rekorden kommer som et resultat av sinnsykt mye spreke og sporty folk som heller vil farte rundt på småveier i Nord-Norge enn å reise til Gran Canaria, sier Lian.