– Vi gjorde det ganske enkelt, sier Charles Wilsgård Olsen, som står bak hotellsatsinga sammen med kona Berit Wilsgård Olsen.

Til åpninga kom 80-90 inviterte gjester, hovedsaklig bestående av folk fra bygda og folk som har vært involvert i hotellprosjektet. I tillegg stilte ikke mindre enn tre kor opp på åpninga — Blandakoret Samklang fra Dverberg på Andøya, Kor flott fra Sør-Senja og Sørreisa mannskor. Selve snorklippinga var det Ruben Wilsgård Olsen, sønnen til hotelleierne, som tok seg av.

Det har vært ganske mye styr i det siste, så nå er vi glade for å ha kommet igang, sier Charles Wilsgård Olsen til Folkebladet.

Han og kona har allerede fått testa ut hotell- og restaurantdrifta, for i hele forrige uke var det ulike delegasjoner innom.

– Vi har fått testet det ut, og det synes til å fungere godt. Tilbakemeldingene fra folk er at de har trivdes og at de synes det er flott her.

Han opplyser at de vil ha åpent for matservering på hotellet hver dag de kommende tre månedene.

Charles Wilsgård Olsen forteller at de har fått fine tilbakemeldinger etter den første uke med testkjøring av hotell og restaurant. Foto: Privat