Troms

03.40: TROMSØ: En mann i 60-årene ble fisket opp fra havnebassenget i Tromsø av en bekjent. Politiet opplyser at det er en noe uklar årsak til at han havnet der. Vedkommende er lettere skadet, og ble tatt hånd om av helsepersonell på stedet.

23.00:LAKSVATN: UP har avholdt fartskontroll på E8 i Laksvatn. Resultatet ble tre førerkortbeslag, hvor hastighetene som ble målt var henholdsvis 128 km/t, 118 km/t og 103 km/t i 80-sonen. Sistnevnte ble uten førerkort på grunn av for mange prikker, opplyser politiet.

22.00:BURFJORD: UP avholdt fartskontroll, hvor resultatatet ble ni forenklede forelegg, samt ett førerkortbeslag. Høyeste hastighet var 89 km/t i 60-sonen, opplyser Troms politidistrikt.

Norge

06.28: Norske bankkunder får tilgang til Apples betalingstjeneste. Les mer.

05.34: MOSS: Brannvesenet har begynt å få kontroll på flammene etter skogbrannen som oppsto ved Røysåsen i Moss tirsdag kveld. Over 100 boliger ble evakuert. Les mer.

04.46: ALTA: Politiet i Finnmark har fått inn melding om innbrudd og tyveri fra flere studenthybler ved Nyland og Komsahøyden. Politiet følger opp med etterforskning på stedet.

04.40: BERLEVÅG: Politiet har fått inn flere klager på festligheter, støy og musikk fra en utleiebolig på stedet igjennom uka. Politiet opplyser at støyen er på sen kveld og natt slik at det forstyrrer naboer.

- Det oppfordres til å respektere vedtektene om ro, spesielt etter klokken 23.00, påpeker Finnmark politidistrikt.

Verden

05.59: GAZA: Israelske kampfly har angrepet 25 Hamas-mål på Gazastripen som svar på raketter avfyrt mot Israel, ifølge nyhetsbyrået AFP. Les mer.

03.25: CANADA: Canada legaliserer cannabis. Les mer.

02.42: KINA: Reuters: Kim og Xi enige om atomnedrustning. Les mer.