Ber politikerne besøke skolegården før avgjørelsen om dens fremtid blir tatt:

– Må skape bevegelsesglede hos barn

FAU ved Finnsnes barneskole frykter at konsekvensen av oppføring av modulbygg ved skolen, blir mindre naturlige områder som barna kan leke på.

INVITASJON: Foreldrerepresentant Espen Norbakken, FAU-lederAnita Berg (midten) og Karoline Sandberg i FAU håper politikerene som skal avgjøre skolegårdens fremtid ser hva som må gjøres før avgjørelsen blir tatt i kommunestyremøtet i Lenvik, torsdag 21. juni.  Foto: Carina Hansen

nyheter

Foreldreutvalget (FAU) på Finnsnes barneskole oppfordrer kommunestyrepolitikerene besøke skolegården før de skal votere over hvordan skolegården skal disponeres i fremtiden.

– Det naturlige lekeområdet som skolen hadde før ungdomsskolen ble bygd er borte. Konsekvensen er at det er mindre naturlige områder som barna kan leke på og da må vi voksne fysisk tilrettelegge for lek, samhandling og gi utfordringer i skolegården. Skolen må være med å skape bevegelsesglede hos barn. Det vi frykter er at det kun bevilges penger til flytting av modulene og drenering og ikke til å bygge opp en skolegård som barna trenger, sier FAU-leder, Anita Berg til Folkebladet.