Troms

01:23

Tromsø: To personer ble arrestert i Tromsø i natt skriver politiet på Twitter. Den ene ble arrestert på grunn av skadeverk, mens den andre personen ble arrestert for trusler mot politiet. Det er opprettet sak på begge.

00:38

Tromsø: Politiet fikk melding om en bil som drev med merkelig kjøring. Etter en kontroll mistenkte politiet at personen har kjørt i beruset tilstand, og sikret seg en blodprøve av sjåføren.

Nordland

02:33

Kabelvåg: En hest ble observert gående østover på Våganveien meldte politiet. En lokal hesteeier fikk raskt kontroll på hesten.

02:03

Narvik: Etter å ha fått melding om en knust verandadør på en adresse i Narvik sentrum fant politiet en fremmed kvinne i en av husets senger. Politiet melder på Twitter at kvinnen hadde vanskeligheter med å forklare seg.

00:30

Bodø/Myre/Røsvik: Politiet stoppet tre kjøretøy i Nordland i natt, der det ble mistenkt promillekjøring. På Myre ble en person tatt i promillekontroll og fratatt førerkortet. I Røsvik ble en mann i 50-årene mistenkt for promillekjøring og tatt med inn for bevissikring. I tillegg ble en mann i 60-årene stoppet i Bodø sentrum og mistenkt for lavpromille. Han ble tatt med til legevakta for å ta blodprøve.

Norge

En rekke av VGs lesere er blitt sendt til en svindelside. Årsaken er at svindelsiden har dukket opp som første treff i enkelte Google-søk. Les mer her.