– Nå er alt lagt til rette for Salmar

Lenvik kommune gjør alt de kan for å få Klubben næringspark på plass og lagt til rette for Salmars kommende storsatsing med lakseslakteri til 600 millioner kroner.

ENIG Et enstemmig Utvalg for miljø og forvaltning i Lenvik kommune gikk i går inn for å etablere Klubben næringspark på Senja. Fra venstre: Ole Roger Storås (Ap), June Pettersen (Ap), Beate Seljenes (H), Tor Aune (LL), Tonni Nylund (FrP), Anders Killie Solli (Sp) og Louis Edvardsen (H).  Foto: Susanne Noreng

nyheter

Det var i går bred politisk enighet da det ble trommet sammen til et ekstraordinært møte i Utvalg for miljø og forvaltning (UMF) i Lenvik kommune. Et samlet utvalg gikk enstemmig inn for områdereguleringen av Klubben næringspark på Grasmyr på Senja.

– Dette kan bli til et av de største enkeltetableringene i Nord-Norge. Det er ikke småtteri vi er med på å vedta i dag, sa utvalgsleder Louis Edvardsen (H).