– Dette er noe vi har gått svanger med en stund, og nå skjer det, sier Grete Wilsgaard, daglig leder og partner i Jobzone Troms.

Jakten etter husvære og rette person til finnsnesfilialen er igang, og Wilsgaard regner med at Jobzones tilstedeværelse på Finnsnes er én realitet over sommeren.

– Aksen fra finnsnesområdet til de indre delene av fylket er et kjempespennende markedsområde for oss, men vi ser at vi ikke klarer å betjene kundene våre her på en god nok måte fra Tromsø. Lokal tilhørighet, som er kjernen i Jobzone og også hovedårsaken til vår suksess, er noe vi trenger også i dette området, understreker Wilsgaard.

– Smart å være her

Jobzone er et norskeid selskap som ble etablert i 2002. I 2006 begynte bemanningsselskapet å etablere seg rundt i Nord-Norge, og er i dag til stede i Alta, Tromsø, Harstad, Narvik, Sortland, Svolvær, Bodø og Mosjøen.

– Hva er grunnen til at dere ser på aksen Finnsnes - Indre Troms som et spennende markedsområde?

– Det er særlig det næringslivet som vi ser utvikler seg i området — også alt som skal bygges. Vårt største fagområde er særlig innenfor bygg og anlegg, et område hvor jeg vil påstå at vi også er størst i Nord-Norge. For oss, med vårt ambisjonsnivå, ser vi at det er smart av oss å etablere oss i dette området. Vi ønsker å være en betydelig næringsaktør og markere oss også her, ikke bare innenfor bygg og anlegg, men alle andre bransjeområder også, sier Wilsgaard.

Hun nevner spesielt fiskeri og havbruk som et veldig interessant felt.

– Det eneste området vi ikke beveger oss innenfor er helse.

Viktig nøkkelperson

I samme åndedrag som Wilsgaard understreker viktigheten av lokal tilhørighet, nevner hun hvor viktig det er med tett oppfølging av kundende. Et moment som også er en essensiell del av Jobzones visjon om å være bransjens beste arbeidsgiver.

– Hvor «stor» har dere mål om å bli på Finnsnes?

– Det er litt vanskelig å snakke om tall i denne sammengengen, men vi tenker om Finnsnes som de andre plassene vi er til stede at vi vil bli en betydelig aktør innenfor bemanning innen relativt kort tid. For å få dette til er det alfa og omega at vi får rette person i lag med oss.