Bygget drømmebolig der han bygget trehytte som barn:

– Det er en fantastisk følelse

Som guttunge på 90-tallet bestemte han seg at han en dag ville bo på tomta. Nå har Trond-Kjetil Abelsen og familien flyttet inn i Nedre Kjæsvika som de første i det nye feltet på Skaland.

UTSIKT: Trond-Kjetil Abelsen er godt fornøyd med utsikta, som her bare delvis vises fra terassen. Samboer Ina Charlotte Ersfjord var ikke tilstede under fotograferingen.   Foto: Carina Hansen

nyheter

Tanken på å bygge hus i Nedre Kjæsvika fikk Trond-Kjetil Abelsen som unggutt på 90-tallet. Nesten 20 år etterpå står han i sin egen stue, bare meter unna der trehuset han og vennene bygde som barn. Det er emosjonelt for Skalandværingen.

– Jeg har vært utallige ganger her på tomta. Jeg har stått i storm for å kjenne hvordan været er, jeg har stått på, ryddet skog både til vei og tomt. Jeg bygget grunnmuren selv, tegnet huset og stått på fra tidlig til kveld. Det er en fantastisk følelse å stå her inne i huset i dag, sånt blir man rørt av, sier Abelsen.