18.13

Ramfjordbotn: Lettbåt veltet med tre personer i, legehelikopter, politi, brannvesen under utrykning.

Oppdatert melding kl 18.30: To personer har kommet opp av sjøen. En person fortsatt savnet, søk pågår på stedet, melder politiet.

Oppdatert melding kl. 18.43: Den siste savnede er funnet i sjøen, tilstand ikke avklart, opplyser politiet.

Oppdatert melding kl. 19.05: En person fraktes til UNN i helikopter, helsetilstand uavklart.

Les mer om båtvelten her

18.12

Tromsø sentrum: Tre menn bortvist fra et serveringssted i Tromsø sentrum etter ordensforstyrrelser.

11.43

Målselv: Politiet avholdt promillekontroll søndag formiddag. Ingen overtredelser ble avdekket.

04.04

Tromsø: En mann i 20-årene innbringes til arrest i det han ignorerte politiets pålegg om å forlate sentrum. Pålegget kom som følge av hans utagerende adferd. Mannen anmeldes for ikke å ha etterkommet pålegget.

03.36

Finnsnes: Politiet avholdt promillekontroll i Sandvika. Ingen overtredelser.

03.29

Tromsø: En dame i 20-årene er innbragt til arrest i det hun var utagerende på et utested. Hun roet seg heller ikke ned da politiet kom til stedet.

02.55

Tromsø: Ei dame falt i havet ved hurtigrutekaia. En person hoppet etter for å berge henne. Alle nødetater rykket ut. Dama er berget opp av vannet, antagelig bevisstløs. Uviss tilstand på henne pr. nå, opplyser politiet. Tas hånd om av nødetatene. Les mer her.

02.31

Tromsø: Ei dame i 20-årene må tilbringe natten i arresten etter at hun ikke etterkom pålegg om å holde seg borte fra et utested. Det opprettes sak på at hun ikke etterkom pålegg, samt for forulemping av politiet.

01.31

Tromsø: Nødetatene rykker ut til nordspissen av øya, etter innkommet melding om at en bil ligger på taket. En person mulig fastklemt.

Oppdatert melding kl. 02.01: Har vært to i bilen. Passasjer tatt hånd om av ambulanse på stedet og kjøres til legevakt for sjekk. Formentlig sjåfør stakk fra stedet. Politiet fant han etter kort søk i terrenget. Mistenkes for promillekjøring. Tas til legevakt for sjekk og blodprøve.

Nordland

04.24

Rognan: Politiet fikk melding om slåsskamp mellom flere personer og er på adressen sammen med ambulanse. En mann i 30-årene har fått kuttskader i hodet etter å ha blitt slått med en glassflaske. Personen blir ifølge politiet kjørt til lege av ambulanse for behandling.

03.51

Svolvær: Politiet har sammen med redningsskøyta Sundt Flyer søkt i havnebassenget etter to personer som har stjålet en dobbeltkajakk fra sentrum. Kajakk funnet på Svinøya ved noen rorbuer. Politiet er nå i kontakt med gjerningspersonenene.

Finnmark

02.33

Hammerfest: Slagsmål utenfor et utested. To personer, menn i 20- og 30-årene slåss. Politiet har vært på stedet, skilt partene og gitt dem pålegg om å forlate sentrum. Politiet oppretter sak.

02.02

Alta: En mannlig bilist i 40-årene har kjørt av veien på tur utover til Russeluft. Politiet har vært på stedet. Fører framstår som beruset. Alkotest tatt. Denne er positiv. Tas med til utåndingsprøve på lensmannskontoret. Sak opprettes.

Oppdatert melding kl. 04.44: Mistenket dimittert fra politiet klokka 03.45. Klokka 04.30 ble mistenkte stanset på nytt av politiet kjørende i et annet kjøretøy. – Full som en dupp, skriver politiet. Tas med til legevakta for blodprøvetaking. Sak opprettes.

Landet

MC-fører alvorlig skadd i utforkjøring på Raufoss

En MC-fører er fløyet til Ullevål sykehus med alvorlige skader etter at motorsykkelen han kjørte, havnet utenfor veibanen ved Raufoss.

– Han er hardt skadd med store bruddskader, opplyser operasjonsleder ved Innlandet politidistrikt til Oppland Arbeiderblad.

Føreren er fløyet til Ullevål sykehus med ambulansehelikopter.

Ulykken skjedde i Østvollvegen på Raufoss. Motorsykkelen skal ha vært det eneste involverte kjøretøyet.(©NTB)

To til sykehus etter å ha kjørt inn i tre i Oppland

To menn er kjørt til Gjøvik sykehus etter at de kjørte inn i et tre i Skreia i Østre Toten. Etter ulykken skal de ha forsøkt å stikke av fra politiet. Les mer her.

Utenriks

«Norge» tok fyr i tysk fornøyelsespark

Tusenvis av besøkende måtte evakuere da det brøt ut brann i den store fornøyelsesparken Europa-Park i den tyske byen Rust lørdag.

Området «Norge» er totalskadd. Det befant seg om lag 25.000 mennesker i parken da det begynte å brenne rundt en av attraksjonene i parken lørdag ettermiddag.

Brannen skal ha startet i et lager, ifølge VG, melder NTB.

Trump og Kim på rett kurs mot toppmøte

Mens Nord-Koreas leder Kim Jong-un er bestemt på å skrive ny historie med USA, sier president Donald Trump at samtalene dem imellom går «veldig, veldig bra». Mer om saken her.

Morgan Freeman: «Malplassert humor» bakgrunn for anklager

Morgan Freeman kommer med en ny unnskylding og sier han er knust over at «malplasserte komplimenter og humor» sidestilles med seksuelle overgrep. – Jeg er knust over at 80 år av livet mitt risikerer å bli undergravd på et øyeblikk, etter torsdagens medieoppslag, sier den Oscar-vinnende skuespilleren i en pressemelding lørdag. Les mer her.

Seks kvinner funnet drept i Mexico

Seks kidnappede kvinner ble funnet drept langs en hovedvei nord i Mexico lørdag, ifølge myndighetene.

Kvinnene ble kidnappet av væpnede menn inne i en matbedrift i delstaten Tamaulipas fredag. Alle seks ble funnet dagen etter langs en hovedvei i den nordlige delstaten.

Myndighetene sier de vil etterforske drapene.

Tamaulipas er blant de hardest rammede områdene av voldelig kriminalitet i Mexico, mye av det narkotikarelatert. I fjor ble hele 25.339 mennesker drept i landet, skriver NTB.