Det kunne bobestyrer og advokat Kjartan Wiik fortelle fredag. Moloen gikk for 550.000 kroner.

Følger opprinnelige planer

Og Tommy Jørgensen forteller at de vil følge de opprinnelige planene for utvikling av moloen.

– Ja, vi skal tilrettelegge for båtplasser, både for salg og leie. Det skal bli muligheter for båtfolk å legge til for natta eller noen dager. Og vi skal gjøre moloen ferdig og legge strøm ut til navigasjonslys ute på enden, sier han.

– Men vi må alle papirene i orden med kommunen først. Det var for ille at et slikt produkt står der uferdig. Vi er opptatt av å få den ferdig slik folk har håpa på lenge, sier han.

– Gjenstår det mye arbeid?

– Neida, vi har alt av utstyr og det er jo vi som her bygd produktet i utgangspunktet, sier han.

– Tenker dere veidekke ut eller grøntområde?

– Det blir veidekke på moloen, så får vi se hvordan vi får alt på stell. Vi videreutvikler moloen slik planene har vært hos forrige eier. Det skal ikke bli noe dårligere produkt når vi tar over, sier Jørgensen.

– Kom inn masse bud

Bobestyreren forteller at det kom inn mange bud på slutten.

– Ja, det har vært budrunde så det kom inn masse bud. Det har vært en grei prosess. Det er bare å konstatere at markedsprisen var 550.000 kroner. Det har nok vært litt utslagsgivende at dette er «Once in a Lifetime» mulighet. Når blir neste gang du kan kjøpe en hel molo? Så får vi bare håpe de gjør noe med moloen. Men ingen ønsker å betale 550.000 kroner uten å gjøre noe med den. Jeg regner også med at Rolf Jørgensen AS har økonomiske muskler til å jobbe videre, sier Wiik.

– Så da er du en erfaring rikere?

– Ja, det spørs om jeg får oppleve å selge en molo igjen, svarer Wiik.