Troms

16.43

Tromsø: Trafikkuhell ved Hundbergan. Kun ett kjøretøy involvert. Nødetatene rykker ut. Ukjent omfang, melder politiet.

Oppdatert melding kl. 16.54: Da politiet kom til stedet var ulykkesbilen borte.

08.45

Tromsø: Nødetatene har rykket ut til en adresse etter melding om røyklukt. Politiet melder at det var ingen åpen ild, men en overstekt pizza i ovnen. Ingen personskader. Sak vil bli opprettet.

05.29

Tromsø: Totalt fem personer er i løpet av natten innbragt til arrest av politiet. Dette på grunn av beruselse kombinert med ordensforstyrrelser, uavhengig av hverandre, utenfor forskjellige utesteder i byen.

03.56

Målselv: Politiet har pågrepet to unge menn mistenkt for ruspåvirket kjøring. Politiet fikk tips om hendelsen etter at bilen de kjørte kom ut av veibanen og havnet i grøfta ved E6 på Fleskmoen.

Nordland

06.58

Narvik: En person tatt for skadeverk på flere biler i sentrum.

02.52

Klungset/riksvei 80: Politiet melder om trafikkuhell. Singelulykke. En person sendt til sykehus. Politiet har mistanke om ruspåvirket kjøring. Sak opprettes.

02.50

Sandnessjøen: Brann i bolig. Overtent. Alle evakuert. Ingen personskade, melder politiet. Klokka 03.49 melder politiet at en mann i 20-årene er pågrepet mistenkt for ildspåsettelse.

23.53

Sortland: UP har hatt ruskontroll på Steiro. Resultat: 90 kontrollerte, ingen reaksjoner.

22.23

Sortland: UP har hatt laserkontroll på Kleivahøgda. Resultat: Tre forenklede forelgg, høyeste 101 km/t i 80-sonen.

Finnmark

03.43

Sør-Varanger: Politiet opplyser at ambulansepersonell har tatt hånd om en overstadig beruset mann i 20-årene i Sandnesdalen.

02.50

Alta: Politiet fikk melding om støy fra russen som holder folk våken. Politiet kommer til stedet etter en stund. Da er det kun en russebil igjen, og det er forholdsvis rolig, melder politiet.

02.44

Sør-Varanger: Politiet fikk melding om skadeverk på en bil parkert i Sandnesdalen. Vitner til hendelsen. Eier vil anmelde skadeverket til politiet.

02.23

Alta: Melding om støy fra privat adresse. Når politiet har tid til å dra til stedet, er det rolig der.

02.09

Hammerfest: Politiet har gjennomført en promillekontroll i Storbukt. 15 sjåfører er kontrollert. Alt OK.

01.45

Hammerfest: Melding om støy fra privat adresse. Politiet opplyser at det skal ha vært en krangel på stedet, men rolig da politiet kom.

01.37

Hammerfest: Politiet har gjennomført restaurantkontroll. Mye folk ute, men alt OK.

01.23

Sør-Varanger: Melding om fyll, bråk og slåssing i Sandnesdalen i forbindelse med russefeiring. Politiet på stedet.

22.27

Repparfjord: UP har gjennomført fartskontroll i Repparfjorddalen. Åtte forenklede forelegg utstedt for fart, høyeste målte hastighet var 104 km/t i 80-sone.

Landet

To hardt skadd i frontkollisjon på E6 i Ullensaker

To menn er sendt til sykehus med alvorlige skader etter en møteulykke på E6 ved Kløfta i Ullensaker natt til søndag. Les mer her.

Båtfører hoppet i sjøen for å unngå politiet

En 20 år gammel mann hoppet over bord da han fikk nyss i at politiet skulle kontrollere båten han var ute med i Stjørdal lørdag kveld. Les mer her.